Grid
List

Res. Caravelle

Nieuwpoortlaan 137, De Panne

15Picture(s)
160
Zeer ruime gelijkvloersappartement met 3 slaapkamers en tuin.Smaakvol ingericht appartement wel gelegen op 50m van zee. Dit zeer ruim appartement wordt gemeubeld verkocht en geniet een aangename woonindeling: inkom,bureau, slaapkamer, living, open ingerichte keuken met toestellen, veranda, grote zonneterras en tuinhuis.
€ 239.000

Res. Santa Lucia

Zonnebloemweg 13, De Panne

15Picture(s)
Ruim gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers welgelegen in een rustige buurt te De Panne.
€ 259.000

Penthouse Il Giardino

Koninklijke Baan 145, Koksijde

15Picture(s)
70
Gelegen in het centrum van Koksijde met een prachtig uitzicht is het heerlijk rustig vertoeven in dit appartement. 2 ruime terrassen geven een gevoel van absolute rust en privacy.
€ 499.000

Woonhuis

Oostduinenstraat 33, De Panne

15Picture(s)
Welgelegen halfopen bebouwing in een groene rustige buurt te De Panne.De woning is deels gerenoveerd en geniet een aangename woonindeling: inkom, kelder,wasplaats, ruime living, lichtovergoten ingerichte keuken met toestellen die toegang verleent naar de tuin en de tuinberging.
 

Res.Isis

Visserslaan 49, De Panne

8Picture(s)
55
Welgelegen appartement op een steenworp van de zeedijk.Dit instapklaar appartement is gelegen op het eerste verdiep van een kleinschalige residentie zonder lift. Het bestaat uit een inkom,berging,living met open ingerichte keuken met toestellen, Badkamer met bad, lavabo en toilet, aparte slaaphoek en één ruime slaapkamer.
 

Res. Roi Chevalier DP153

D.Depagelaan 11, De Panne

9Picture(s)
33
Aangenaam vakantie appartement welgelegen op een steenworp van zee. Het appartement wordt gemeubeld verkocht en bestaat uit : een inkom, living met open ingerichte keuken, zithoek, slaaphoek, één slaapkamer met een aansluitende douchekamer en toilet. Ideaal stekje aan zee.
€ 80.000

Res.Queens DP135

Koninginnelaan 20, De Panne

11Picture(s)
35
Volledig vernieuwde studio welgelegen in een residentiële buurt op een steenworp van zee.De studio wordt gemeubeld verkocht en geniet een aangename woonindeling: een inkom, ingerichte keuken met toestellen, living met eet- en slaaphoek, badkamer met lavabo en toilet, aansluiting voor wasmachine en een private kelder.
 

Res.Relax DP 033

10Picture(s)
48
Welgelegen appartement met zijdelingse zeezicht.Het appartement wordt gemeubeld verkocht en bestaat uit: een inkom, open ingerichte keuken met toestellen, living, apart toilet, één slaapkamer met lavabo en douchecabine. Elektriciteit is conform, klein K.I.
 

Res.Orchidee DP154

8Picture(s)
43
Welgelegen appartement op een steenworp van de zee. Dit instapklaar appartement bestaat uit een inkom, living met aansluitend terras, ingerichte keuken, één grote slaapkamer, badkamer met bad, apart toilet en een privatieve kelder.
 

Residentie Animary DP152

6Picture(s)
50
Welgelegen appartement op een steenworp van Zee.Het appartement wordt gemeubeld verkocht en geniet een aangename woonindeling:  een inkom, living, keuken, zithoek, apart toilet, badkamer met lavabo en bad, één slaapkamer met terras en een private kelder.
 

Ondergrondse parking

1Picture(s)
Ondergrondse parking in de residentie Santa Lucia, ingang via het Koningsplein te De Panne
 
    11 Results returned.Per Page