+32 58 41.22.85 info@agencewestkust.be
Sort Option
  • Prijs
Grid
List

Zeilweg

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Picture(s)
60
Te huur in de Panne, ruime appartement op 30 meter van de zeedijk met zijlingse zeezicht. Het appartement is gemeubeld en bestaat uit een inkom, ruime living met volledig ingerichte keukenhoek, badkamer met douche,dubbel lavabo, toilet en nog een apart toilet, 2 slaapkamers.
550 € Per Maand

Bel-etage Marktlaan

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
75
Rustig gelegen appartement enkele meters van de markt en centrum. Het appartement is volledig vernieuwd en bestaat uit een grote woonkamer met zonovergoten terras, ingerichte keukenhoek met vaatwas , één slaapkamer, badkamer met Italiaanse inloopdouche en lavabo, apart toilet, berging met aansluiting wasmachine en droogkast. Centrale verwarming, ingebouwde spots (leds), videofoon.
700 € Per Maand

Duplex Marktlaan

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Picture(s)
120
Rustig gelegen duplex appartement enkele meters van de markt en centrum. Het appartement is volledig vernieuwd en bestaat uit een grote woonkamer met zonovergoten terras, ingerichte keuken met vaatwas , twee slaapkamers, badkamer met ligbad,douche en lavabo, apart toilet, berging met aansluiting wasmachine en droogkast. Centrale verwarming, ingebouwde spots (leds), videofoon.
800 € Per Maand
    3 Results returned.Per Page